Kanavat


M2HZ

Avoin Kaupunkitelevisio M2HZ aloitti lähetyksensä Helsingissä 2007 ja julkaisi sekä tuotti säännöllisesti ohjelmaa vuosina 2008-2015. Mediakulttuuriyhdistys m-cultin käynnistämä kanava näkyi Helsingin kaapeliverkossa osana Stadi.tv -projektia sekä netissä, jossa kanavalla oli oma erinomainen nettitelevisioportaali.

M2HZ:n toiminta-ajatus lähtee uudenlaisen, kestävän ja vuorovaikutteisen mediakulttuurin edistämisestä. Yhteisöllisyys ja avoimuus (public access) ovat avaintekijöitä, toisaalta samalla myöskin kollektiivinen toimituksellisuus, taiteellinen tyylillinen olemus, kokeilevat sisältöön ja julkaisuun perustuvat muotoratkaisut sekä laadukas audiovisuaalinen ilmaisu (käsityötaito) ovat M2HZ:n keskiössä.

Dynaamista luomumediakulttuuria tarvitaan kertakäyttökulutuskulttuurin rinnalle. Media kuuluu kaikille.

Korppiradio

Korppiradio on Helsingin Kalliossa vuonna 2013 perustettu epäkaupallinen yhteisöradio. Sen lähetystä voi kuunnella verkossa osoitteessa korppiradio.net. Korppiradion studio sijaitsee VadelmaBunkkerissa, Helsingin Vallilassa. Lähetykset pyörivät Airtime-yhteisöradiosovelluksen kautta. Automatisoitu järjestelmä soittaa Korppiradion ohjelmia yötä päivää. Sisältö koostuu tasapainoisesti muun muassa keskusteluista, äänitaiteesta ja live-musiikista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *