Vadelma 10 v


Aika harvakseltaan tosiaan on tullut kirjoiteltua tänne PJ-blogiin, mutta nyt ainakin on tuplasti syytä, sillä olen tätä nykyä Vadelma ry:n hallituksen ohella myös pian parivuotiaan kulttuuri/tuotanto-osuuskuntamme Armas kollektiivin hallituksen uusi puheenjohtaja.

Nämä molemmat ”nakit” ovat olleet sellaisia, joiden soisin myös kernaasti olevan jonkun toisen (luovalla ja yhteisöllisellä tavalla motivoituneen) ihmisen hoidossa – mutta jostain syystä tätä pj-nakkia napsahtelee aina tähän suuntaan. Vadelman osalta jo kymmenen vuotta tulee täyteen, Armaassa jatkan nyt ainakin seuraavaan vuosikokoukseen.

Tällainen (yhteisöllinen) kulttuuritoiminta on silti sen verran mielekästä, että en valita – vaikka vastuu totta kai sitoo tosi paljon. Otan tämän samalla kuitenkin tilaisuutena vapauttaa mielikuvitus villiin ja luovaan liitoon ja etsiä uudenlaista olemisen tapaa näiden yhteisöllisten organismien synnyttämästä ilmakehässä. Peruskysymysten parissa: Mitä on elää? Mitä on työskennellä?

Olisi joka tapauksessa myös tarvetta saada kirjoitettua jotain tuoreita ajatusten alkuja sekä joitain päivitettyjä suunnitelmia alas. Siis kuulemiin.

,