Vadelma 5 vee

Vuosi 2009 on ollut Vadelmalle oikein hyvä vuosi joistakin takaiskuista huolimatta.
Yhdistyksen 5-vuotistaipaletta juhlistettiin syyskuussa ensin jäsenistön kesken virallisena päivänä 25.9. Lauttasaaren tiloissamme järjestetyillä mainioilla bileillä. Marraskuussa sitten Vadelma heittäytyi Kallio kipinöi -meininkeihin ja järjesti varsin onnistuneen yhteisnäyttelyn ja Vadelmaklubin Libertéen (jossa ensimmäinen Vadelmaklubi ja yhteisnäyttely järjestettiin viisi vuotta sitten).
Viikkoa Vadelmaklubin jälkeen järjestettiin Kulttuuritalossa VadelmaGaala, jossa oli tarjolla 6 euron huokeaan hintaan mahtava kattaus Visuaalista Taidetta, Draama Kokeiluja ja Elävää Musiikkia. Yleisöä tapahtumassa oli vajaat 300, mikä oli aika vähän talon kapasiteettiin, hintaan ja ohjelman laatuun nähden, mutta tunnelma oli hieno. Vadelmalaiset keräsivät toiminnalleen rahaa pitämällä Kultsalla narikkaa.
Hillo-lehden uhkea neljäs numero julkaistiin VadelmaGaalan yhteydessä, ja kokonaisuudessaan alkaa tuntua että Vadelma on nyt entistä enemmän UG, mutta samalla entistä useamman tietoisuudessa – ja mikä parasta, yleensä positiivisessa valossa. Tästä on hyvä jatkaa.